Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Kilpalento" by Clive Cussler, Justin Scott & Kimmo Paukku " eBook PDF Kindle ePub Free

Kilpalento

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kilpalento
  • Author : Clive Cussler, Justin Scott & Kimmo Paukku
  • Release Date : January 14, 2014
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1136 KB

Description

HerrasmiesetsivÀ lentÀjÀsankarittaren henkivartijana
Isaac Bell saa tehtÀvÀkseen suojella naispilottia, jolla on kannoillaan murhanhimoinen aviomies hÀikÀilemÀttömine kÀtyreineen.
Vuonna 1910 ilmailun aikakausi on vasta aluillaan. Lehtimoguli Whiteway tarjoaa suuren palkinnon ensimmÀiselle pilotille, joka ylittÀÀ Amerikan mantereen alle 50 pÀivÀssÀ. Pelottomalla Josephine Frostilla on tÀydet mahdollisuudet voittaa kilpa, ellei hÀnen aviomiehensÀ pÀÀstÀ hÀntÀ pÀiviltÀ kesken matkan. Van Dornin etsivÀtoimisto pestataan suojelemaan lentÀjÀtÀrtÀ. TehtÀvÀ ei ole helppo, sillÀ Harry Frostin lonkerot ulottuvat lÀpi USA:n alamaailman...
Kilpalento on mestarijÀnnÀristi Cusslerin neljÀs Isaac Bell seikkailu.
Yhdysvaltalainen Clive Cussler (s. 1931) aloitti menestyksekkÀÀn kirjailijanuransa 1960-luvun puolivÀlissÀ. HÀnen jÀnnitysromaanejaan on kÀÀnnetty jo ainakin 40 kielelle ja julkaistu yli sadassa maassa. Cussler on tullut tunnetuksi myös meriarkeologian saralla ja klassikkoautojen kerÀilijÀnÀ.
Newyorkilaisen kirjailijaperheen kasvatti Justin Scott on kirjoittanut yli 30 jÀnnitysromaania useilla eri nimimerkeillÀ, joista tÀrkein on Paul Garrison. Scott asuu Connecticutissa elokuvaohjaajavaimonsa Amber Edwardsin kanssa.


PDF Ebook Download "Kilpalento" Online ePub Kindle